Be the first to know!

Sign up for emails to get our latest style news before everybody else.
Subscribe to newsletter

Shopping Cart

  • No products in the cart.
a
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  e-forema.gr που για λόγους συντομίας θα αναφέρεται παρακάτω ως e-forema.gr,  σας καλωσορίζει, στην ιστοσελίδα του. Στο κατάστημά μας διατίθενται προς πώληση μία ευρεία γκάμα προϊόντων της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «Άρτεμις Μιχαηλίδη» και διακριτικό τίτλο ” Ohh La La “με έδρα την Περικλέους Σταύρου 20 – Χαλκίδα, ΑΦΜ: ………………….., ΔΟΥ: Χαλκίδος, Αρ. ΓΕΜΗ: …………………….., τηλ. Επικοινωνίας: +30 6982 855 794 , και αποτελεί την συνέχεια της δραστηριότητας της εταιρείας μας στον χώρο του ενδύματος.

Πριν από την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας και την πραγματοποίηση των αγορών σας, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης αυτής, οι οποίοι διέπουν τόσο την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών σας, όσο και την παρουσίαση, πώληση, συσκευασία, μεταφορά, ενδεχόμενη επιστροφή και παράδοση των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς, τεκμαίρεται τόσο από την πλοήγησή σας στο e-forema.gr, όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή/και επικοινωνίας σας με την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που διαφωνείτε ή επιθυμείτε να επιφυλαχθείτε για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων, έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-forema.gr.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει, αναβαθμίσει, ή καταργήσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας e-forema.gr, σωρευτικά ή διαζευκτικά μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας e-forema.gr και της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) της ιστοσελίδας e-forema.gr, καθώς και των τεχνικών της προδιαγραφών.

Τέλος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας e-forema.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Η ανεπιφύλακτη αποδοχή του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας e-forema.gr τεκμαίρει από μόνη την πλοήγηση σ’ αυτήν.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-forema.gr προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να αγοράσουν σε προνομιακές τιμές μία ευρεία γκάμα προϊόντων ένδυσης μεγάλων επωνύμων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών οίκων, με έμφαση την ποιότητα αλλά και το design, προβάλλοντας, προωθώντας και μεταπωλώντας τα προϊόντα των προμηθευτών της.

Η εταιρεία επιλέγει κατά την απόλυτη κρίση της τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω του e-forema.gr, καθώς και να ανανεώνει ή/και να αποσύρει αυτά, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

Τέλος, η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια και μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

ΧΡΗΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρεία επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το Βrilante.gr. Η εταιρεία μας πάντως δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος, κλπ) που μπορεί να οφείλονται ενδεικτικώς σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη, τυπογραφικά ή/και «ανθρώπινα» λάθη ή/και λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές έστω και από αμέλειά της.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-forema.gr ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: +30 6982 855 794. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας πριν την ειδοποίηση της εταιρείας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Η εμπορική στρατηγική της εταιρείας μας και η τιμολογιακή πολιτική της εναρμονίζονται πλήρως με τις διατάξεις περί προστασίας του ανταγωνισμού.

Για το λόγο αυτό μπορεί οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται στο e-forema.gr να διαφέρουν από άλλα όμοια προϊόντα που πωλούνται σε άλλα σημεία πώλησης, αφού η εταιρεία μας προβαίνει κατά καιρούς σε προσφορές προϊόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο για την προσφορότερη επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Η εταιρεία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του e-forema.gr. αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης ημεδαπής και διεθνούς νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας πνευματικά δικαιώματα τρίτων όπως π.χ. συνεργατών, συνεργαζόμενων φορέων κ.λπ..

Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας.

Η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια, είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο e-forema.gr, καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών – καταναλωτών – μελών του e-forema.gr, οι οποίοι και αποδέχονται ανεπιφύλακτα την ανωτέρω δυνατότητα της εταιρείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία μας για την πραγματοποιήση των ηλέκτρονικών πληρωμών συνεργάζεται με την Alpha bank και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-forema.gr.

Αντίστοιχη πολιτική ακολουθείτε και με τις συναλλαγές μέσω PayPal. Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών σας δεδομένων – στοιχείων από και προς το e-forema.gr, όπως ενδεικτικά, στο καλάθι αγορών, στην wish list, στην προσωπική σας σελίδα εγγεγραμμένου χρήστη, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in), στη φόρμα παραγγελίας, κατά τη μεταφορά των δεδομένων από και προς την εταιρεία, κλπ.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι:

α) ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username)

β) ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να μεταβάλετε τους ανωτέρω κωδικούς οποτεδήποτε και όσο συχνά επιθυμείτε.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους ως άνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας εάν είναι δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία των κωδικών σας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο χρήστης- καταναλωτής – μέλος του e-forema.gr. αποδέχεται ρητώς, ανεγκλήτως και ανεπιφυλάκτως το απόλυτο δικαίωμα της εταιρείας να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του e-forema.gr., και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του e-forema.gr. κάθε φορά που αυτή θεωρεί ότι παραβιάζονται από εκείνον οι παρόντες όροι.

Επίσης, η εταιρεία μπορεί να διακόψει, να αναστείλει ή να τροποποιήσει τη λειτουργία του e-forema.gr. εν όλο ή εν μέρει, μόνιμα ή προσωρινά οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους το e-forema.gr.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται, στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του e-forema.gr., ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών και εγγεγραμμένων χρηστών του e-forema.gr.

Περαιτέρω, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε σχέση με την επικοινωνία του καταναλωτή με τρίτους που τυχόν διαφημίζονται στο e-forema.gr., ενώ δεν ευθύνεται και για οιοδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει από ενδεχόμενη σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/μέλους και του τρίτου διαφημιζόμενου.

Επίσης, η εταιρεία μας δε φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση, κ.λ.π.) από χρήστες – καταναλωτές – μέλη του e-forema.gr., ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του e-forema.gr., ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από την εταιρεία δια μέσου του e-forema.gr., ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού ή/και δημιουργούμενα κενά ασφαλείας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα πλήρη και ορθά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων.

Ειδικότερα, κάθε τυχόν ειδοποίηση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος, κλπ) θα θεωρείται ως έγκυρη ακόμη και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται μια αλλαγή σε αυτά.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών σας προτείνουμε να εγγραφείτε ως χρήστες του e-forema.gr, (log in) κατά την πρώτη σας αποστολή αιτήματος παραγγελίας προς την εταιρεία μας.

Για να ανοίξετε ένα λογαριασμό μαζί μας και να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως:

Ονοματεπώνυμο, φύλο και ημερομηνία γέννησης), με τη χρήση των δικών σας μοναδικών κωδικών ασφαλείας (username & password).

Κατά την εγγραφή σας ως εγγεγραμμένοι χρήστες η εταιρεία δύναται και εσείς ως εγγεγραμμένοι χρήστες αποδέχεστε να εγκατασταθεί ένα σύστημα session cookies αποκλειστικώς και μόνον για την αναγνώριση σας καθώς και των συναλλαγών σας για τη δημιουργία του ιστορικού σας ως πελάτη που εμφανίζεται στην προσωπική σας σελίδα και είναι εμφανές μόνον σε εσάς.

Τα ως άνω session cookies έχουν αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν την καλύτερη διαχείριση του προφίλ σας και των συναλλαγών σας ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να δηλώνετε από την αρχή τα στοιχεία σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το e-forema.gr. Τα session cookies διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε (log out) από εγγεγραμμένος χρήστης.

Η εταιρεία μας συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το e-forema.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα σας αυτά καθώς και να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας. Επίσης δικαιούστε να ασκήσετε οποτεδήποτε όλα τα δικαιώματά σας εκ των άρθρων 11-13 του ν. 2472/1997.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία σας διατηρούνται από την εταιρεία μας μόνον για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένος χρήστης του e-forema.gr, ή/και για όσο χρόνο εκτελούνται οι συναλλαγές σας μαζί μας και διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε από χρήστης ή/και ολοκληρωθεί η συναλλαγή μαζί σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, με εξαίρεση:

  1. i) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.

Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο.

Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπονται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά τη διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών.

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του e-forema.gr, θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους.

Επίσης, συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη – καταναλωτή – μέλους του e-forema.gr.

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει, από υπαλλήλους της εταιρείας μας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Όπως ορίζει ο Νόμος 2472/1997, και όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν.3471/2006, για την τήρηση αρχείου που περιλαμβάνει Προσωπικά Δεδομένα απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου.

Για το λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλείστε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας e-forema.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ισοδυναμεί και με τη ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση όποιων δεδομένων σας ζητηθούν για το αρχείο της εταιρείας μας και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρείτε στη διάθεσή του e-forema.gr με την εγγραφή σας ως μέλη, χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας, να σας ενημερώνουμε σχετικά με σημαντικές λειτουργικές αλλαγές του ιστότοπού μας, για στατιστικούς λογούς και έρευνες αλλά και για την προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εφόσον το επιθυμείτε.

Πρόσβαση και Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 & 13 του Ν. 2472/1997 ο χρήστης έχει το δικαίωμα της πρόσβασης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται στα αρχεία της εταιρείας μας.

Γι αυτό το λόγο, όλα τα μηνύματα τα οποία θα δέχεστε από το e-forema.gr μέσω email ή newsletter θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να διαγραφείτε από τα αρχεία μας.

Συνεργασία με Τρίτους

To e-forema.gr ενδέχεται να συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες που παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως την επεξεργασία χρέωσης πιστωτικής κάρτας, αποστολή παραγγελίας συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και έρευνα αγοράς.

Παρ’ όλα αυτά, φροντίζουμε για την εξασφάλιση και προστασία του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, δίνοντας τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες προκειμένου να μας παρέχουν τις ανάλογες υπηρεσίες.

Οι παραπάνω εταιρείες απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία για δικούς της λόγους ή να μοιραστούν τις πληροφορίες αυτές με άλλον πέρα από το e-forema.gr.

Τα στοιχεία των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών σας δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, εκτός εάν έχουμε ειδική εξουσιοδότηση από εσάς, ή επιβάλλεται από διατάξεις του νόμου, δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σύνδεσμοι με Τρίτα Μέρη

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες ενδέχεται κατά καιρούς να περιλαμβάνουμε στον δικτυακό μας τόπο συνδέσμους από τρίτα μέρη. Αυτοί οι σύνδεσμοι διέπονται από ξεχωριστούς και ανεξαρτήτους όρους Προστασίας Δεδομένων.

Σας προτείνουμε να μελετήσετε τις αρχές αυτές όταν επισκέπτεστε τέτοιους ιστότοπους.

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει αποκλειστικά τον ιστότοπο μας και όχι άλλες ιστοσελίδες.

Συνεπώς, το e-forema.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδετικών δικτυακών τόπων.

Πληροφορίες για τα Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη. Καθένα από τα cookies διαβάζεται αποκλειστικά και μόνο από τον διακομιστή που τα δημιούργησε.

Τα cookies δεν καταγράφουν το προφίλ του συστήματός σας ούτε συλλέγουν πληροφορίες από το σκληρό σας δίσκο.

Το e-forema.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας αναγνωρίζει ως συχνό πελάτη μας και να μην χρειάζεται να καταχωρείτε ξανά πληροφορίες κάθε φορά που πραγματοποιείτε συνδιαλλαγή.

Αντίθετα, το e-forema.gr δεν χρησιμοποιεί τα cookies για να αποθηκεύσει αριθμούς πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις ή οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνικές Remarketing

Στο παρόν website χρησιμοποιούνται υπηρεσίες remarketing (συμπεριλαμβανομένου του Google Adwords) για διαφήμιση-προώθηση σε τρίτες ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένης της Google) σε επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά το παρόν website.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διαφημιστούμε σε προηγούμενους επισκέπτες που δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια διαδικασία στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα έχουν χρησιμοποιήσει την φόρμα επικοινωνίας για κάποιο ζήτημα.

Η διαφήμιση μπορεί να εμφανιστεί είτε στην σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, είτε σε κάποια ιστοσελίδα που συμπεριλαμβάνεται στο Display Network της Google ή άλλου δικτύου διαφημίσεων.

Τρίτοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένου της Google, χρησιμοποιούν cookies για να εμφανίζουν διαφημίσεις βασιζόμενοι στο ιστορικό επισκέψεων κάποιου στο e-forema.gr. Φυσικά, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται με τον παραπάνω τρόπο θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας μας και σύμφωνα με πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google.

To Adwords Remarketing είναι μια υπηρεσία Remarketing και behavioral targeting που παρέχεται από την Google. Συνδέει την δραστηριότητα του www.e-forema.gr με το δίκτυο διαφήμισης του Adwords και το Doubleclick Cookie.

Μπορείτε να αποποιηθείτε το cookie εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας.

Μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail info@e-forema.gr γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Για αλλαγές προϊόντων το κόστος είναι 3 ευρώ για την  πρώτη αλλαγή και 6 ευρώ για την δεύτερη με ΕΛΤΑ courier.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;

– Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-forema.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο +30 6982 855 794.

– Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχετε εσείς είναι τα έξοδα της επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται στα 3,00€ με ΕΛΤΑ courier για επιστροφές από Ελλάδα, στα 15€ από Κύπρο και στα 20 ευρώ για την Βουλγαρία και την Αλβανία . Το ποσό αυτό δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί απευθείας στον διανομέα courier.

Κατά την κατάθεση χρημάτων στον Λογαριασμό σας ή στην πιστωτική σας κάρτα το αντίστοιχο ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των προϊόντων που επιστρέφονται. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μόνο μέσω αποστολής e-mail στο info@e-forema.gr καθώς και τηλεφωνικά στο +30 6931 895 556.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 14 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του courier ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα και πάντα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή ενημέρωση μέσω email.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης τα χρήματα που καταβλήθηκαν δια πιστωτικής κάρτας θα επιστραφούν σε αυτή και σε περίπτωση αντικαταβολής θα πιστώνονται σε λογαριασμό τραπέζης επ’ όνοματι σας, λογαριασμός που θα πρέπει να μας έχετε αναγράψει στον ανωτέρω email με το οποίο ασκείτε το εν λόγω δικαίωμα σας.

You don't have permission to register