Επικοινωνία: +30 6982 855 794

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Καλάθι αγορών

  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας
Παράδοση – Αποστολή Προϊόντων
Παράδοση – Αποστολή προϊόντων

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, επιδεικνύοντας στον υπάλληλο παράδοσης την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας με TNT courier, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00). Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδας μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

Εντός Αττικής εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,

Στις πρωτεύουσες νομών εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,

Στις λοιπές περιοχές εντός 3-6 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει εντός 3-6 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Οι αποστολή των προϊόντων σας γίνεται με την εταιρεία ΤΝΤ Courier. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας διαμορφώνεται στα 3,70 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά κια επιπλέον 1,70€ για κάθε επόμενο κιλό. Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο ανέρχονται στα 15 ευρώ και στα 20 ευρώ για την Βουλγαρία και την Αλβανία.

  • Για παραγγελίες άνω των 60,00 € είναι δωρεάν τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα.
  • Τα έξοδα αντικαταβολής για Ελλάδα ανέρχονται στα 2,00 €.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα e-forema.gr διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά να πραγματοποιήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει προωθητικές ενέργειες, στις οποίες τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από το κατάστημα χωρίς προηγούμενη καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας e-forema.gr.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχετε εσείς είναι τα έξοδα της επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται στα 3,70€ με ΤΝΤ courier για επιστροφές από Ελλάδα, στα 15€ από Κύπρο και στα 20 ευρώ για την Βουλγαρία και την Αλβανία . Το ποσό αυτό δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί απευθείας στον διανομέα courier.

Κατά την κατάθεση χρημάτων στον Λογαριασμό σας ή στην πιστωτική σας κάρτα το αντίστοιχο ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των προϊόντων που επιστρέφονται. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μόνο μέσω αποστολής e-mail στο info@e-forema.gr καθώς και τηλεφωνικά στο +30 6982 855 794.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 14 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του courier ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα και πάντα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή ενημέρωση μέσω email.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης τα χρήματα που καταβλήθηκαν δια πιστωτικής κάρτας θα επιστραφούν σε αυτή και σε περίπτωση αντικαταβολής θα πιστώνονται σε λογαριασμό τραπέζης επ’ όνοματι σας, λογαριασμός που θα πρέπει να μας έχετε αναγράψει στον ανωτέρω email με το οποίο ασκείτε το εν λόγω δικαίωμα σας.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής