Επικοινωνία: +30 6982 855 794

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Καλάθι αγορών

  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας
Δικαίωμα Υπαναχώρησης

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχετε εσείς είναι τα έξοδα της επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται στα 3,70€ με ΤΝΤ courier για επιστροφές από Ελλάδα, στα 15€ από Κύπρο και στα 20 ευρώ για την Βουλγαρία και την Αλβανία . Το ποσό αυτό δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί απευθείας στον διανομέα courier.

Κατά την κατάθεση χρημάτων στον Λογαριασμό σας ή στην πιστωτική σας κάρτα το αντίστοιχο ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των προϊόντων που επιστρέφονται. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μόνο μέσω αποστολής e-mail στο info@e-forema.gr καθώς και τηλεφωνικά στο +30 6982 855 794.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 14 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του courier ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα και πάντα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή ενημέρωση μέσω email.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης τα χρήματα που καταβλήθηκαν δια πιστωτικής κάρτας θα επιστραφούν σε αυτή και σε περίπτωση αντικαταβολής θα πιστώνονται σε λογαριασμό τραπέζης επ’ όνοματι σας, λογαριασμός που θα πρέπει να μας έχετε αναγράψει στον ανωτέρω email με το οποίο ασκείτε το εν λόγω δικαίωμα σας.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής